Mostrar feed RSS

El blog de Anna Alba

Dolce far niente

Calificar esta entrada
por - 27/10/2011 a las 10:38 (2287 Visitas)
blogs/anna-alba/attachments/1799-dolce-far-niente-anna1.jpgUn raig de sol creua la meva habitació. Obro un ull, em pregunto: "¿Quina hora deu ser?" i rodo fins situar-me al mig del meu tou llit. Avui no tinc res a fer: no he d'anar a la feina, no tinc cap cita, ni plans, ni obligacions. "El meu dia pot esperar encara una mica", em dic mentre torno a caure dormida. El meu món es torna a apagar plàcidament.

Torno a obrir els ulls. El raig de sol és més intens: és hora de començar el dia. Surto del llit i la meva pell nua busca uns pantalons còmodes de cotó i una samarreta de tirants. Vaig a la cuina i em preparo un te amb llet, agafo la tassa calenta entre les meves mans (m'encanta aquesta sensació) i m'assec a la taula del menjador, davant l'ordinador. Repasso el meu correu, contesto mails, miro el blog i dedico una bona estona a llegir els diaris. Mentre, al carrer, la vida passa entre presses i cotxes, i jo avui no formo part d'aquest món.

Podeu seguir llegint la nova entrada aquí: http://annaalba.blogspot.com/2011/10...ar-niente.html

Enviar "Dolce far niente" a Digg Enviar "Dolce far niente" a del.icio.us Enviar "Dolce far niente" a StumbleUpon Enviar "Dolce far niente" a Google Enviar "Dolce far niente" a Facebook

Etiquetas: Ninguna Agregar / Editar etiquetas
Categorías
Sin categoría

Comentarios

  1. Avatar de PEPJAJ
    A la cultura xinesa hi ha una no activitat que es diu no fer res. consisteix en no fer res, si pot esser fins i tot no pensar (stuació ideal), sembla que nosaltres no ho hem pogut desenvolupar gaire.
    Sempre hem de tenir una ocupació, no podem estar tranquils. Una de les experiències més positives que mai recordo es poder tenir un dia de festa (assumptes propis, dies de vacances despenjats etc), en una jornada laboral fora de periodes de vacances, i estar sól a casa amb un mateix, es a dir amb una perosna molt important a la nostra vida i que sobint tenim descuidat.
    De totes formes crec que aquesta no activitat del xinesos la estan perdent, ell s'ho perdent.