Resultados 1 al 1 de 1

Tema: Sense noms

 1. #1
  Nuria
  Guest

  Sense noms

  Este relato no está escrito por mi, esta escrito por un amigo, y enviado especialmente a mi blog, más bien es su experiencia conmigo, esta en la entrada "El esplendor de los 40" y lo pongo a colación del hilo de Alejandra, luego vereis por que. Esta en catalan y no puedo traducirlo porque perderia mucho, se que por aquí hay personas que no entienden el catalan por qe no es su lengua, pido disculpas y si no lo creeis apropiado lo borrais.

  Una narració sense noms.

  Les seves sines petites, gairebé púbers però no per això menys excitants, coronades per uns mugrons prominents d’un color proper al siena, eren com agudells que donaven pas a un ventre llis, camí de la vall del plaer que s’oferia generosa a totes les propostes.
  Ell, embadalit, era incapaç d’apartar la vista a la bellesa que li era brindada i els capcirons dels seus dits la resseguien tan suaument com podia, delerós per a que s’assemblessin al contacte lleu de les ales d’una papallona. No volia semblar impacient, tot i que la impaciència el corprenia. No volia resultar matusser en les seves carícies, ben altrament pretenia trametre a la seva parella el sentiment d’emoció que li provocava el descobriment d’un cos esplèndid en la seva nuesa, preludi d’efusions fonts d’adrenalina i delectança.
  Ella mantenia els ulls clucs, l’alenar tranquil, símptoma de rebre amb complaença els afalacs que ells s’esmerçava en oferir-li. O potser d’ànsia a l’espera d’amanyacs més contundents. El dubte va començar a prendre cos en ell, fent-lo trontollar en la seva iniciativa.
  Decidir avançar en la seva estratègia cap a un contacte físic diferent, buscant que ella tingués una reacció més expressiva. Començar a besar els seus peus, introduint d’un en un els dits en la boca acaronant-los lleument amb la llengua. Anar pujant, besant i llepant, pel panxell de la cama cap a la part sensible posterior als genolls. Allà s’hi entretingué una estona, ara una cama, ara l’altra. Ell creia saber que aquesta és una zona especialment erògena i, per això, s’hi dedicava amb insistència. No notava però cap reacció especial per part d’ ella, cap sospir, cap canvi en la respiració, cap expressió de reconeixement de satisfacció i això el treia de polleguera. Volia amb totes les seves forces donar-li plaer com a compensació per al que ell sentia sols de veure-la i sentir la calidesa de la seva pell. Era tan bonica!
  Estirada impúdicament damunt del llit, bocaterrosa, lluïa una esquena lliça, ben dibuixada, acabada en unes natges menudes, sensuals, sexuals, que ell admirava a plaer sospirant per ser agosarat i penetrar-les amb el seu penis que brandava excitat. Però hi renuncià i decidir seguir besant-les i resseguint-les una i altra vegada amb la seva llengua amb una moixaina substitutiva a l’ impuls atàvic que l’hauria impulsat a una acció segurament inapropiada, intentant sense èxit arribar a fer-li un petó negre de submissió i idolatria. Seguir esquena amunt, besant, llepant, fins arribar al bescoll on diposità els besos més dolços de què era capaç.
  La cara d’ ella girà i oferir els seus llavis entreoberts per a un petó llarg, en el que les llengües encetaren una dansa de reconeixement i contacte, esmolades, amb les puntes que es tocaven i s’abraçaven una i altra vegada sense voler -se separar, intercanviant saliva i desig, trametent -se missatges de passió.
  Ella es regirà boca amunt, atorgant ara una visió encara més carnal del seu esplèndid cos que feu pujar fins al límit la libido ja prou encesa de l’home, que s’abraonà a petonejar una i mil vegades els mugrons que, obscens, li eren oferts. Mica en mica anar escampant la seva dèria cap a altres parts, el ventre i el melic, petit bassiol enmig de la planura abdominal, foren també i reiteradament objecte de la seva atenció, però aviat decidí emprendre objectius més intrèpids.
  L’interior d’aquelles cuixes de seda foren el desideràtum del moment, repetint insistentment petons, llepades i com petites queixalades que, creia, haurien d’elevar el plaer de la seva parella. Aviat però, en anar remuntant per el cuixal, es veié abocat a la cova més preuada, principi i final del seu desig primari.


  Les cames doblegades, l’entrecuix esbatanat eren un convit inequívoc a que ell hi dediqués els màxims esforços i respongué d’immediat al festí que s’albirava. La seva boca es lliurà a un bes inacabable amb els llavis molsuts de la cova i la llengua, després, cercà delerosa el botó del plaer que ella posava a la seva disposició. Mentre titil•lava amb fruïció damunt aquell clítoris que volia excitar plenament, alçava la vista contemplant com, poc a poc, l’alenar de la seva parella de jocs s’anava convertint en una ranera fonda, el color del rostre pujava de to al ruboritzar-se i la mirada s’anava perdent ves a saber per quins varals. Insistia en l’afany de donar-li el màxim plaer i, mentrestant fantasiejava amb el retorn de favors que ella li proporcionaria.
  Imaginava con els llavis d’ ella prendrien possessió del seu penis, com les seves mans li acaronarien al mateix temps els genitals, com la seva saliva lubricaria la totalitat del membre mentre ell s’ho miraria absort en el seu propi plaer. Projectava la idea de que ella volgués rebre en la seva boca el licor de la passió que el dominava, compartint-lo amb ell en un petó blanc curull de vici i complicitat. Aquesta visió el transportava a un cel de gaudi immens i esperava que aquest moment tardés a arribar per poder fruir del somni.
  Tot d’una notà que, inesperada, involuntàriament, el seu sexe començava a brandar amb potents sotracs, com en el seu baix ventre s’anaven produint contraccions inconnexes i com, de cop, del gland en brollava un esperma espès que s’escampava descontrolat damunt els llençols fins llavors impol•luts.
  Esmaperdut comprovà la tragèdia i com, lenta però inexorablement, aquell seu penis orgullosament erecte anava perdent turgència i es convertia en un penjoll risible que feia encara més evident que la seva il•lusió de gloria sexual s’havia extingit.
  Mr. Nobody, dedicat amb tot l’afecte a la Nuria.


 2. El Siguiente Usuario Agradeció a Nuria Por Este Mensaje:


Marcadores

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •